Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bier op basis van tomaten en pasta

Tholen - In het Italiaanse Rimini wordt tijdens Valentijn een biertje gelanceerd op basis van pasta en tomaten. Bert van Hecke van BOM Brewery uit België kreeg het idee tijdens een diner met een Italiaanse importeur uit Sicilië. De pasta is verwerkt met mout en de tomaten zijn samen met de olijfolie de basis voor de gisten. Het is een zacht bitter biertje met een laag alcoholpercentage (4,5%). Toch smaakt de Triporteur Basta niet sterk naar tomaten. De Basta is vanaf 14 augustus op de Belgische markt beschikbaar.


Bert van Hecke met zijn Tripoteur Basta


Voor meer informatie
BOM Brewery
Bert Van Hecke
bert@bombrewery.com
+32 (0) 479 68 10 24
Oude Oekensestraat 3
8800 Roeselare
België