Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Benfried participeert in World Horti Center

Dinsdag tekenden Fried en Petto Koop, directeuren van tuinbouwleverancier Benfried, een participatieovereenkomst met het World Horti Center.



Innovatieve karakter
Het World Horti Center is het nieuwe centrum voor de internationale tuinbouwsector waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samenkomen. Benfried voelt zich vooral aangetrokken tot het WHC door het innovatieve karakter van dit centrum: "Dat heeft ons overtuigd om als participant deel te nemen aan de permanente tentoonstelling. Wij lopen als Nederlandse tuinbouw nog steeds voorop in de wereld. Die voorsprong moeten we zien te behouden. Als groep participanten verwacht ik ons netwerk aan te kunnen wenden om nieuwe kansen kunnen creëren. Omdat een onderwijsinstelling ook 'bewoner' van het pand is, zie ik ook daar inspiratiekansen liggen voor alle partijen. We kijken erg naar de samenwerking uit en zijn blij dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren."

Benfried is al meer dan 70 jaar een begrip in de professionele glastuinbouw en biedt haar klanten in binnen- en buitenland, een totaalpakket aan diensten en producten. Het bedrijf heeft kennis en ervaring op het gebied van, onder andere, bemesting, biologische gewasbescherming en substraten en is verheugd met haar intrek in het World Horti Center.


Voor meer informatie:
Benfried International
T: 015 – 2569356
E: info@benfried.com
www.benfried.com

Publicatiedatum: