Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eenvoudig machinaal verpakken in en om trays

In de loop der jaren is de verscheidenheid aan kartonnen verpakkingen enorm toegenomen. Vanuit een standaard concept leveren wij kartonneermachines, dozenopzetmachines, dozensluitmachines en sleevemachines die op uw wensen worden afgestemd.
 
Sleeven
De Sleevemachine ASM 60 schuift een kunststof tray, schaal of kuipje in een voorgelijmde kartonnen sleeve met een snelheid van maximaal 60 verpakkingen per minuut. Een verpakkingsvorm die we steeds vaker zien in het koelvers segment. In eerste instantie werd de machine ontwikkeld als alternatief voor handmatig verpakken. Ervaring leert dat de ASM60 ook een alternatief is voor de snellere wraparound machines die met niet-voorgelijmde sleeves werken. 
 
 
Trays opzetten 
De tray-opzetmachine F111 vormt een kartonnen tray van vouwkarton of golfkarton. De machine heeft een groot formaatbereik. De trays worden gevormd met behulp van lijm of zonder lijm. Een bijzonder compacte machine die van 4 zijden uitstekend toegankelijk en overzichtelijk is. 
 
Dozen vormen en sluiten
Wanneer de F111 opzetmachine in lijn opgesteld staat met de C113 sluitmachine, vormt het een toploading verpakkingslijn voor consumentendozen. Veel aandacht is tijdens de bouw van de F111 opzetter en C113 sluiter besteed aan de details die bijdragen aan het schoonmaak-, bedienings- en onderhoudsgemak. Zo zijn de frequentieregelingen t.b.v. de aandrijving en de elektra boven in de machine geplaatst. De toegankelijkheid van de machine is hiermee enorm verbeterd.
 
Schut Systems laat tijdens verpakkingsbeurs Empack in Utrecht van 10 t/m 12 april 2018 een 3-tal principes zien voor het machinaal verpakken in consumentenverpakkingen.
 
Voor meer informatie:
Schut Systems bv 
Loubergweg 22 
6961 EK Eerbeek
T: +31 (0) 313 674500
 
Publicatiedatum: