Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler in Ontario bouwt 25 hectare kassen

Double Diamond Farms, dat zich heeft gespecialiseerd in de glastuinbouw, is begonnen met een project om voor 25 hectare aan nieuwe kassen op te richten in Leamington in Ontario. De nieuwe kassen zullen de teeltcapaciteiten van Double Diamond fors verbeteren.

"De toenemende vraag vanuit de consument naar biologische producten en specialiteiten zijn de voornaamste reden voor deze uitbreiding," zegt Chris Mastronardi van Double Diamond Farms. "We hebben een uitvoerig assortiment van hoge kwaliteit, die bij onze klanten erg in trek zijn."



De nieuwste faciliteiten van Double Diamond maken gebruik van de nieuwste automatiserings- en teelttechnologie. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van speciale belichting. Ook worden duurzame, geavanceerde en innovatieve teeltmethodes toegepast, zoals het verzamelen en toepassen van koolstofdioxide om de groei te stimuleren, het gebruik van hommels voor natuurlijke bestuiving of het gebruik van speciale isolering. De faciliteit heeft ook eigen ruimtes voor opslag en een eigen pakstation.

Contact:
Graham Hamilton
Double Diamond Farms
Tel: 519-326-1000
Publicatiedatum: