Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Del Monte Fresh neemt Mann Packing over

Op 5 februari 2018 heeft Del Monte Fresh een contract gesloten voor de overname van Mann Packing, de award-winnende innovator, teler, verwerker en leverancier van een breed scala aan verse en bewerkte AGF in Noord-Amerika. De jaarlijkse afzet van Mann Packing werd in 2017 op €437 miljoen geraamd. 

Del Monte zal Mann Packing overnemen voor een bedrag van ongeveer €294 miljoen. De transactie moet nog goedgekeurd worden door de regelgevende instanties en zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 definitief worden. 

"We zijn zeer verheugd over de overname van Mann Packing," laat Mohammad Abu-Ghazaleh weten, voorzitter en algemeen directeur van Del Monte Fresh. "De kracht van Mann Packing in de groentecategorie, één van de snelst groeiende verssegmenten, zal ons synergieën opleveren en ons in staat stellen beter tegemoet te komen aan ons gezamenlijke klantenbestand en de groeiende consumentenvraag naar gezonde producten. Deze overname is een belangrijke stap naar ons doel om de grootste leverancier van gezonde en voedzame verse en bewerkte voedingsmiddelen en dranken te worden."

"Iedereen bij Mann is enthousiast over deze stap," vertelt Lorri Koster, voorzitter en algemeen directeur van Mann Packing. "We delen de waarden van Del Monte evenals hun belofte om verse, gezonde premium producten te leveren. Onze beide bedrijven blinken uit op het gebied van kwaliteit, dienstverlening en de waarde die zijn hun klanten en consumenten in heel Noord-Amerika te bieden hebben. Dit alles zal alleen nog maar verder verbeteren door het bundelen van onze gezamenlijke expertises."Contact:
Gabriela Reyes
Del Monte Fresh Produce N.A., Inc. 
Tel: 305-520-8400

Gina Nucci
Mann Packing Co., Inc.
Tel: 831-214-3032

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018