Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica: op naar de 75.000 bezoekers

Tholen - De organisatie van de Fruit Logistica verwacht deze week meer dan 75.000 bezoekers in de Messe in Berlijn te verwelkomen en gisteren, op de eerste beursdag, werd daar al een aardig voorschot op genomen. 

Waar vorig jaar de eerste beursdag nog in het teken stond van vliegtuigstakingen en de beurs daardoor ietwat tam van start ging, werd er gisteren vanaf het begin af aan al flink gas gegeven. In de Holland hal kon je zeker rond het middaguur over de hoofden lopen. Bij de tuinbouwtechniek was het misschien minder druk, maar waren de bezoeken zeer gericht. 


Linksboven het team van Buitendijk Slaman. Rechtsboven de mannen van Vifra. Linksonder: het team van Netled presenteert het Vera-concept voor vertical farming. Rechtsonder: De teams van KUBO en PDI Screens.


Op de Fruit Logistica wordt er bovendien flink uitgepakt. Videoschermen, VR-brillen, borrels & lanceringen van nieuwe producten en verpakkingen - het is allemaal terug te vinden deze dagen in Berlijn en wie een dagje langskomt, zal de handen vol hebben om alles eens te bezien. 

Wij doen er in ieder geval de komende dagen nog flink ons best voor. De Fruit Logistica duurt nog tot en met vrijdag en natuurlijk bent u tot die tijd van harte welkom in onze stand op het vertrouwde plekje in hal 3.2 - B02.