Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ISO14001 certificering voor Greenyard Horticulture

De Horticulture divisie van Greenyard ontwikkelt en verkoopt al meer dan 30 jaar teeltsubstraten, bodembedekkers en bodemverbeteraars voor de professionele teler en de hobbytuinier.



Sinds 2015 zetten het management en alle medewerkers zich in voor het behalen van kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO9001 certificering. 29 januari 2018 is een nieuwe mijlpaal voor de realisatie van het duurzaamheidsbeleid dankzij het behalen van de ISO14001:2015 certificering voor de milieubeheerssystemen in Frankrijk en België.

"Ik ben zeer trots dat wij momenteel één van de weinige bedrijven binnen onze sector zijn met een dubbele certificering ISO9001 en ISO14001", aldus Sylvie Van Kerrebroek, General Manager van Greenyard Horticulture. "Bovendien, willen we van dit momentum gebruik maken om ons eerste duurzaamheidsdossier publiek te maken."

Voor meer informatie:
Greenyard
greenyard.group
Publicatiedatum: