Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vervangen van pillen voor paprika's

Chef-kok Rudolph van Veen en huisarts Tamara de Weijer zijn de ambassadeurs van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Dit driejarig actieplan is ingesteld om de consumptie van groenten en fruit te stimuleren. Tijdens de Fruit Logistica gebruiken ze de stand van DOOR als podium voor hun show rondom een gezonde leefstijl met groenten en fruit. 



Tamara is een warm pleitbezorger, ook bij haar collega huisartsen, voor het vervangen van 'pillen door paprika's' en andere versproducten. Rudolf bereidt samen met Doors eigen culinair inspirator Larisse Buijze een gerecht bomvol kleur, smaak en vitaminen. Tamara de Weijer houdt 'spreekuur' over wat de ingrediënten betekenen voor je gezondheid, donderdag 8 februari rond 10.30 uur langs op de stand. 

"Gedurende de beurs laat Larisse zien en proeven hoe veelzijdig de producten van onze merken Prominent, Purple Pride, Green Diamonds, SweetPoint en PapriCo zijn", aldus Corien Zuijdwegt – Corporatie zaken. "Voor onze klanten maakt Larisse diverse gerechtjes om te laten zien dat je op ieder moment van de dag lekkere gevarieerde én gezonde gerechtjes kunt maken met tomaat, komkommer, paprika en aubergine."
 
Trendy gerechten
In haar keuze voor gerechten houdt Larisse sterk rekening met de huidige trends. Meer kleur op het bord, eten met al je zintuigen, groenten op elk eetmoment, meer groen, meer vega, meer plantaardig, etc. Dit sluit precies aan bij 'Ga voor kleur' campagne en het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Bezoek Coöperatie DOOR in hal 1.2 stand A-16.

Voor meer informatie:
Coöperatie DOOR U.A.
Honderdland 70
2676 LS Maasdijk
+31 (0)174 286 237
info@doorpartners.nl


Publicatiedatum: