Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klasmann-Deilmann en Helper Robotech gaan samenwerken

Samenwerking in Zuid-Koreaanse opkweeksegment

Klasmann-Deilmann en het Koreaanse bedrijf Helper Robotech Co. (HRC) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend: vanaf heden zullen de twee bedrijven samen handelsactiviteiten in Zuid-Korea ondernemen. De reden voor de samenwerking is de sterke positie die beide partners hebben in deze belangrijke Aziatische markt.


Jeremy HJ Park (International Sales Director HRC), Chang Joon Oh (Managing Director HRC), Kyoung-Sook Jung (Foundation of AgriTech, Commercialization & Transfer, FACT), Bert Desmet (Managing Director Klasmann-Deilmann Asia Pacific), Norbert Siebels (Managing Director Klasmann-Deilmann-Group)

Opkweek plantenproductie
HRC geniet een reputatie vanwege hun automatiseringsoplossingen voor moderne tuinbouwbedrijven in de regio. Klasmann-Deilman is bekend als leverancier van substraten in Europa. De samenwerkende bedrijven zullen focussen op de Zuid-Koreaanse opkweekbedrijven en producenten van uitgangsmateriaal.

IPM Essen
In het bijzijn van mevrouw Kyoung-Sook Jung, actief in de Zuid-Koreaanse Agri Tech sector, werd de overeenkomst getekend op de IPM in het Duitse Essen. Chang Joon Oh van HRC, Jeremy HJ Park, Sales Director van HRC, Bert Desmet van Klasmann-Deilmann Asia Pacific en Norbert Siebels van de Klasmann-Deilmann Group waren tevreden met de samenwerkingsplannen en het toekomstperspectief. De partijen tekenden ook een intentieovereenkomst met het oog op verdere samenwerking.

Voor meer informatie:
Helper Robotech
Dhr. Jeremy Park (e-mail)

Klasmann-Deilmann
Georg-Klasmann-Straße 2–10
49744 Geeste
Germany
+49 5937 31 0
+49 5937 31 279
www.klasmann-deilmann.com


Publicatiedatum: