Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese Ecobain Gardens wordt Ecobain Naturals

Ecobain Gardens, een kruidenteler met een verticale hydrocultuur stadsboerderij in Saskatoon, Saskatchewan, verandert de naam om het bedrijf beter te beschrijven.

Volgens medeoprichter en CEO Brian Bain heet het bedrijf voortaan 'Ecobain Naturals': "Onze nieuwe naam beschrijft beter wat we doen: het verkopen van levende, verse, smakelijke en aromatische kruiden aan consumenten via meer dan 450 winkellocaties in het westen van Canada. Deze omvatten Sobeys/Safeway & Federated Co-op locaties."

De kruiden van Ecobain Naturals worden verkocht als potplanten en blote wortelzakken om retailers een uniek natuurlijke kruiden te bieden afgestemd op hun specifieke demografie. Bain: "Door levende, in Canada geteelde verse kruiden te verkopen, kunnen we een verser product leveren met meer voedingswaarde. Daarnaast hebben winkeliers een concurrerende kostprijs en langere houdbaarheid waardoor ze niet afhankelijk zijn van importproducten. 



Ons technologisch geavanceerde hydrocultuursysteem ( teelt op water) gebruikt 98% minder water, wat goed is voor het milieu en door onze LED-verlichting kunnen we jaarrond leveren."

De basilicum, munt, dille en bieslook die Ecobain Naturals momenteel kweekt zijn beschikbaar in negen verschillende verpakkingen. Volgens Bain zijn deze negen variĆ«teiten sinds ze in 2014 hun activiteiten begonnen de best verkopende producten gebleken. Ecobain Natural produceert dankzij hun verticale hydrocultuurteelt maandelijks 80.000 kruiden in hun teeltbedrijf van ruim 550 m2 in het noorden van Saskatoon. 

Contactgegevens:
Brian Bain
Ecobain Gardens Inc.
Tel: (+1) 306-370-6213
Publicatiedatum: