Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
jaarrond verkrijgbaar bij AGF Direct

De eerste Friseline uit Nederland

Spruit witlofkwekerij uit Nibbixwoud is naast de witlof en roodlof, ook begonnen met de productie van de populaire groente 'Friseline'. In Belgiƫ, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Verenigde Staten is dit product al een aantal jaar verkrijgbaar en inmiddels een graag geziene gast in de keuken. Hazera Seeds heeft nu met Spruit Witlofkwekerij haar partner gevonden om dit product in Nederland exclusief te mogen telen.


 
Eenvoudig te bereiden en lang houdbaar
Dit exclusieve product is het resultaat van 20 jaar selectie door natuurlijke kruisingen van verschillende soorten andijvie. Daarmee heeft de Friseline een opvallend frisse smaak en wordt het veel gebruikt in salades. Naast de smaak is de gele kleur nog opvallender. Op www.friseline.com zijn een aantal leuke recepten te vinden. Eenmaal in de koelkast is het product minimaal een week houdbaar.

Herkenbaarheid
Friseline wordt in verschillende landen verkocht onder eigen concept met een opvallende stijl en herkenbare paarse verpakkingen. Friseline is verkrijgbaar los in een doos, EPS of verpakt in een flowpack.

Voor meer informatie:
Robert Vogel
AGF Direct
Tel: 085 30 32 633
Mob: 06 38 19 19 90
robert@agfdirect.nl
www.agfdirect.nl
Publicatiedatum: