Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Petra Veldman, Stoffels Tomaten:

"Klaar voor uitrol van het Toma'muse-concept"

Dit jaar brengt Stoffels tomaten tijdens de Fruit Logistica vooral de drie productgroepen waarrond zij werken in beeld. De vernieuwde Automato zal te zien zijn op de stand, maar ook het Toma'chef verhaal waarin heel wat nieuwe variëteiten werden opgenomen, zal worden toegelicht op de beurs. De Toma'lijn met de best lopende retailverpakkingen onderging het afgelopen jaar een volledige rebranding en zal nu in zijn geheel te zien zijn op de beurs.



Nieuw in het gamma voor 2018 is het Toma'muse concept. Toma'muse is een innovatieve tomaat die door vier toonaangevende bedrijven in de wereld geproduceerd wordt: Mastronardi Produce (Canada), Stoffels Tomaten (België) La-Palma (Spanje) & Perfection fresh (Australië). Het is een uniek samenwerkingsverband met veredelaar Toma'Tech, die eigenaar is van de genetica terwijl de producenten het merk bezitten en in hun respectievelijke markt het product zullen verkopen. Deze door Stoffels gesuggereerde 'go to market-strategie' zal toestaan dat het merk Toma'muse verdeeld wordt over drie continenten (Noord-Amerika, Europa en Australië) waardoor het een uniek internationaal merken in zijn soort zal zijn.



Stoffels is helemaal klaar voor het uitrollen van het Toma'muse concept. "Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe consumentenverpakking voor deze unieke tomaat" , zegt Petra Veldman. "Hierbij moest rekening gehouden worden met de internationale afspraken over de naam en de look van dit gemeenschappelijke project. Het resultaat moest daarenboven passen in de Stoffels huisstijl en in de net afgeronde rebranding van de hele stoffels Toma' lijn. De reacties op het resultaat zijn in ieder geval zeer positief en de Toma'muse zal nu snel in de winkel liggen.


 
Muse of taste
Toma'Muse is een tomatensoort met een unieke smaak en vorm. Met een brix van 9 kan de smaak omschreven worden als zoet en kruidig. De smaak versterkt tijdens het eten. Consumenten vergelijken het vaak met een goed glas wijn. Het meest opvallende kenmerk is de aardbei-achtige look in combinatie met de diepe paars-rode kleur. Zijn stevige structuur en knapperige beet maken het een ideale keukentomaat. Toma'Muse is gemakkelijk te snijden en verliest niet veel sap. Perfect voor een kleurrijke salade of een aantrekkelijke schotel gegrild in de oven.



Bij Stoffels is de Toma'muse tomaat is beschikbaar 3kg, 1.5kg en 250g. Het Toma'muse project wordt eveneens toegelicht op de stand van Tomatech Hal 11.1 stand B-05

Voor meer informatie:
Stoffels Tomaten
+32 (0)3 664 83 23
sales@stoffels-tomaten.be
www.stoffels-tomaten.be
Publicatiedatum: