Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
hoge levensduur en minimale onderschepping van daglicht

Nieuw armatuur met open reflector

BLV, bekend als een van de grootste producenten van HPS-lampen wereldwijd, is een leverancier van totaaloplossingen aan het worden. Hun verlichtingssysteem heeft nu een gloednieuwe armatuur, een betrouwbaar voorschakelapparaat en de bekende hoogwaardige lamp: "Allemaal in één," zeggen ze.




Het BLV armatuur is geoptimaliseerd voor hoge levensduur en minimale onderschepping van daglicht. Het open reflectorontwerp garandeert optimale lampprestaties en eenvoudig onderhoud.

Het nieuwe armatuur wordt geleverd met een BLV voorschakelapparaat dat EMI/EMC-compatibel is en uitgerust is met alle noodzakelijke veiligheidskenmerken. Het voorschakelapparaat voedt de double ended BLV HPS- en MH-lampen van 600 W, 750 W en 1000 W, die bekend staan om hun beste PAR-waarden, PAR-behoud en lange levensduur.




Met een handig apparaat kunnen bovendien uit het voorschakelapparaat meer dan 70 datalogs draadloos wordenuitgelezen. Middels eenvoudige software is het mogelijk om het voorschakelapparaat in te stellen op het juiste vermogen, namelijk 600 W, 750 W of 1000 W

Het systeem is in Duitsland ontwikkeld en wordt geproduceerd in de BLV-vestigingen in Duitsland en Polen. September vorig jaar opende het bedrijf een nieuwe fabriek van 5000 m2 in Polen met de nieuwste technologie en hoogste kwaliteitsnormen. Het internationale verkoopteam van BLV werkt vanuit München, Duitsland, Warschau, Polen en Oude Meer in Nederland.


Het internationale BLV-team tijdens de IPM vorige week

Voor meer informatie:
BLV
Muenchener Strasse 10
85643 Steinhoering
Germany
www.blv-licht.de
Publicatiedatum: