Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gunther Maters: "Crossdocken, ompakken, opslaan en groeperen"

Koeltrans Angeren breidt Duitse activiteiten uit met eigen hub

Tholen - Koeltrans Angeren heeft gisteren officieel overeenstemming bereikt tot huur van een bedrijfspand in het Duitse Stuhr, bij Bremen A1/A28. "In dit pand hebben we de beschikking over een oppervlakte van 1.500 m2 om te crossdocken met 7 docks, 2.000 m2 opslag en 500 m2 koelcellen. Kortom alles onder één dak om de lading van onze klanten op te slaan, te crossdocken, om te pakken en te groeperen", vertelt Gunther Maters.



"Voor ons was dit een bewuste stap om uitbreiding in Duitsland te creëren door middel van eigen hubs, zodat wij ook de kleinere zendingen efficiënt vanuit Nederland, België en Duitsland zelf kunnen ophalen en daarna kunnen verdelen in Stuhr en dan diverse klanten in Bremen - Hamburg - Flensburg - Schwerin - Soltau - Hannover - Magdeburg - Gottingen en omstreken te beleveren, maar ook weer ophalen in diverse plaatsen in Noord-Duitsland en weer leveren in Nederland of België maar ook diverse bestemmingen in Duitsland zelf van Ruhrgebied tot München kunnen we dan verzorgen", aldus Gunther. "Ook zijn er nog volop mogelijkheden in dit pand voor andere geïnteresseerden. Ruimte genoeg om er samen een succes van te maken. Alleen kun je iets, samen kun je alles!"



Voor meer informatie:
Gunther Maters
Koeltrans Angeren
T +31 26 3252407
gunther@koeltrans.nl
www.koeltrans.nl