Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: GrowWise Control System

"Meer flexibiliteit en controle voor LED-teelt"

Philips Lighting heeft de lancering aangekondigd van het GrowWise Control System, een beheersysteem waarmee telers en onderzoekers eenvoudig LED-lichtrecepten kunnen creëren en implementeren om aan de behoeften van specifieke gewassen te voldoen om de kwaliteit, productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Het systeem is ontwikkeld om te werken met de GreenPower LED-productiemodule Dynamic. Het kan als onafhankelijk systeem worden gebruikt of geïntegreerd worden in een klimaat- of logistiek computersysteem.



Aangepaste lichtrecepten om aan specifieke behoeften te voldoen
"Dit is onze eerste stap naar digitalisering van LED-lichtsystemen voor de tuinbouw," zegt Udo van Slooten, zakelijk leider tuinbouw bij Philips Lighting. "Het GrowWise Control System is het hardware-platform waarmee we in de toekomst digitale lichtregeling kunnen verwezenlijken. Dit zal onze huidige analoge onderzoekssystemen vervangen."



Betere controle over elke plant
Een lichtrecept van Philips Lighting biedt de instellingen voor het lichtspectrum, de intensiteit, het verlichtingsmoment, de uniformiteit en de positionering. Met het GrowWise Control System kunnen telers hun eigen tijdsgebonden recepten creëren. Met een lichtrecept kan een teler specifieke plantkenmerken sturen – zoals compactheid, kleurintensiteit, vertakking en bloei – om de resultaten te verbeteren. Met het GrowWise Control System kunnen telers alle planten in hun bedrijf precies geven wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben met slechts één LED-systeem.

Het GrowWise Control System beheert 4 LED-kleurenspectra: diep rood, blauw, wit en verrood, evenals de lichtduur en -intensiteit. Het systeem kan eenvoudig aangepast worden en heeft een onderhoudbaar digitaal systeem, waardoor het toekomstbestendig is. GrowWise zal voorlopig eerst in West-Europa worden geïntroduceerd.

Voor meer informatie:
Philips
www.philips.com/horti
Publicatiedatum: