Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

ARBO.NU verder op eigen benen

ARBO.NU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in arbodiensten voor uitzendbureaus en bedrijven, die vooral arbeidsmigranten in dienst hebben. De organisatie heeft zich onlangs gevestigd aan de Prins Hendrikweg 10 in Hoek van Holland. De focus van het bedrijf is om verzuim en verzuimkosten tot een minimum te beperken.


Van links naar rechts, de drie arboconsulenten: Pawel Jeczmienny, Yvon Brunt en Dagmara Nitsche-Maksutaj

Voorheen maakte ARBO.NU deel uit van een uitzendbureau, vooral gespecialiseerd in Europese arbeidsmigranten. Om op juiste wijze in te kunnen spelen op de aanvragen van derden en de ontwikkelingen op het gebied van Arbowetgeving, is ARBO.NU per 1 januari 2018 een compleet onafhankelijke organisatie geworden. Het gecertificeerde bedrijfsartsenteam met tolken staat nu ter beschikking van iedereen.

De arbodiensten van ARBO.NU richten zich vooral op bepaling van arbeidsongeschiktheid, terugkeer of afvloeiing bij langdurige arbeidsongeschiktheid en het voorkomen van verzuim. Daarbij worden ieders belangen in overweging genomen, waarbij niet alleen economische maar ook maatschappelijke aspecten een rol spelen. Voor meer informatie, kijk op www.uwarbo.nu.


Voor meer informatie:
ARBO.NU
Prins Hendrikweg 10
3151 AE Hoek van Holland
T: 0174 – 257 057
E: info@uwarbo.nu
www.uwarbo.nu


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018