Initiatiefnemers van Foodhallen Amsterdam starten ook een tweede initiatief in Rotterdam. De Amsterdamse Foodhallen zijn al vier jaar succesvol. Voor het Rotterdamse concept is Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid uitgekozen. Er is plaats voor 15 stands van horecaondernemers.
"We liepen tegen dit oude pakhuis aan en raakten betrokken bij de invulling daarvan. Al snel concludeerden we dat we maar één ding wilden: Hier een tweede locatie van de Foodhallen starten", vertelt oprichter Chong Chu aan Misset Horeca. Chong Chu wil de Foodhallen Rotterdam een afspiegeling laten zijn van de stad en is op zoek naar 15 Rotterdamse horeca-ondernemers.
In Rotterdam zijn vergelijkbare initiatieven: Markthal, Fenix Food Factory en Marche 010. Dat beseffen de initiatiefnemers ook en stellen dat ze zich hiervan willen onderscheiden door zich volledig te focussen op horeca en zich onderscheiden in kwaliteit, aanbod en design.
Video van Open Rotterdam die een exclusief kijkje nam in Pakhuismeesteren. Bron: Open Rotterdam