Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer gebruik van vliesdoek in China

"Terwijl in de afgelopen jaren het belang van milieubescherming een grotere rol ging spelen, is vliesdoek steeds belangrijker geworden voor de teeltsector. Met vliesdoek kan warmte beter worden vastgehouden en kan er worden geventileerd. Hierdoor nemen de kosten van de teelt af en wordt de kwaliteit van de oogst verbeterd. In vergelijking met westerse landen maakt China pas sinds kort gebruik van deze technologie. Het gebruik hiervan bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase," zegt Rita van HK Ridany International Limited.


Telers gebruiken vliesdoek om groenten tegen vorst te beschermen.


Het plaatsen van vliesdoek

"De manier waarop vliesdoek in China wordt gebruikt, verschilt met die van westerse landen. Hier zijn verschillende redenen voor. De belangrijkste reden heeft te maken met het overheidsbeleid. In ontwikkelde landen speelt milieubescherming een belangrijke rol en zijn de eisen voor de kwaliteit van het materiaal vrij hoog. Sommige landen hanteren strenge regelgeving voor het gebruik hiervan. In China is er echter geen regelgeving, zodat telers onbeperkt gebruik mogen maken van andere materiaalsoorten zoals plastic."


vliesdoek




"Ons bedrijf werd opgesteld in 2011. We hebben een breed scala aan producten, zoals vliesdoek voor vorstbescherming of tegen onkruid en beschermingszakken voor groenten en fruit. We hebben faciliteiten voor vliesdoek met een oppervlak van 10.000 vierkante meter. We leveren voornamelijk aan Europa en Amerika. In het afgelopen jaar hebben we met het fabriceren van vliesdoek een doorbraak gehad. We kunnen nu een breedte van 35 meter leveren, waarmee onze klanten fors kunnen besparen op arbeidskosten."


Groenten bedekt met vliesdoek voor vorstbescherming




"De laatste tijd hebben we voornamelijk buitenlandse klanten gehad. We staan echter ook open voor de Chinese markt. Als we naar de productiekosten kijken, hopen we op bestellingen van meer dan 5.000 vierkante meter. Bij bestellingen van meer dan 50.000 vierkante meter kan onze technische staf zelfs zorgen voor op de wensen van de klant aangepaste toepassingen."

Ms. Rita
HK Ridany International Limited
Guangzhou Huadu Junyu Nonwoven Fabric Factory
Phone: +86 20 2983 0075
Fax: +86 20 6261 9643
Skype: ritaxiao87
Phone & WhatsApp:+86 135 6027 0193
Publicatiedatum: