Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vitacress

Nieuwe salade met zeekraal

"In de huidige markt is innovatie een must. Vandaar dat we nu een totaal nieuwe slamelange op de markt brengen die bestaat uit jonge bladsla, wilde rucola, paksoi, rode snijbiet en zeekraal. Dit laatste ingrediënt is uniek omdat het een zeegroente met een zilte smaak is. Het idee hierachter is dat het niet nodig is om de salade nog op smaak te brengen met zout, wat veel gezonder is. Het is een 100% natuurlijk product dat geteeld wordt in de buurt van de rivier de Formosa in het zuiden van Portugal. Het herkomstgebied van onze zeekraal is tevens ook de naam van deze slamelange: Formosa," vertelt Jodé Fradeira, directeur van Vitacress Portugal. 

"Klanten zijn altijd blij om innovatieve producten aan hun winkelschap toe te kunnen voegen en er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de introductie van dit compleet nieuwe product. Het is een verpakte salade voor fijnproevers die jaarrond in het winkelschap zal liggen. We willen graag gezondere voedingskeuzes aanbieden. Consumenten waarderen deze specifieke zeegroente en we zullen zeekraal aan gaan bieden als op zichzelf staand product en als onderdeel van een slamelange."

José legt uit dat deze zeegroente op dezelfde manier gebruikt kan worden zoals stevia wordt gebruikt om gerechten te zoeten. "Het is een vervanging voor zout in voedselbereidingen," concludeert hij.

Vitacress Portugal is te bezoeken op Fruit Logistica in hal 5.2, stand C-12.

Publicatiedatum: