Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms op de lijst van 2018 OTCQX Best 50

Village Farms International verheugt zich te melden dat het is opgenomen in de 2018 OTCQX Best 50, een ranglijst van best presterende Amerikaanse en internationale bedrijven op de OTCQX Best Market vorig jaar.

De rangorde van de OTCQX Best 50 wordt jaarlijks bepaald op basis van het totale jaarrendement en de gemiddelde groei van het dagelijkse dollarvolume in het voorafgaande kalenderjaar. Bedrijven in de 2018 OTCQX Best 50 zijn dus beoordeeld op hun prestaties in 2017.



Volgens Michael DeGiglio, CEO van Village Farms International, weerspiegelt de huidige vierde plaats van het bedrijf – een stijging van hun 17e plaats het jaar daarvoor – hun positie als een van de grootste glastuinders in Noord-Amerika. Daarnaast zou hun 30 jaar ervaring toekomstige winstgevendheid en de aandeelhouderswaarde op lange termijn moeten bevorderen. "We willen de OTCQX nogmaals bedanken voor de voortdurende steun door een liquide en efficiënte markt te bieden aan onze vele Amerikaanse aandeelhouders."

Bezoek om de 2018 OTCQX Best 50 ranking te bekijken http://bit.ly/OTCQX-best50-2018

Voor meer informatie:
Stephen C. Ruffini
Village Farms International
+1 (407) 936-1190 ext. 340
Publicatiedatum: