Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online bedrijfsbeheerapplicatie voor kleine telers

Overname Cabbige door Freight Farms

Freight Farms is een producent van slimme hydrocultuur containerparken en ontwikkelaar van de automatiserings- en afstandsbedieningssysteem Farmhand. Het Noord-Amerikaanse bedrijf kondigde vandaag de overname aan van het uit Boston stammende Cabbige, een online bedrijfsbeheerapplicatie voor kleinschalige telers. De Cabbige software voor inventaris, teelt en financieel beheer zal in Farmhand worden geïntegreerd

Freight Farms is zowel softwareontwikkelaar als hardwarefabrikant. Farmhand wordt momenteel door telers in meer dan 35 staten en 10 landen gebruikt. Telers die Farmhand gebruiken, kunnen automatisch toezicht houden op hun bedrijf, hun klimaatinstellingen regelen, de productie volgen en voorraden beheren met behulp van de mobiele of webapp. De integratie van Cabbige in de software zal Farmhand gebruikers nog meer mogelijkheden bieden voor bedrijfsbeheer vanuit één enkele applicatie.



Freight Farms en Cabbige hebben beide hun wortels in de landbouwtechnologische wereld van Boston. CEO's Brad McNamara (Freight Farms) en Jessica Angell (Cabbige) hebben altijd hetzelfde doel gehad: Om een duurzaam voedselsysteem te creëren met een betere distributie.

"Brad en ik kwamen tot de conclusie dat onze twee technologieën samen meer zouden doen voor kleine telers dan alleen. Cabbige is door Freight Farms overgenomen om de werking naar binnentelers uit te breiden en kleine telers een totaaloplossing te bieden om verse, lokale gewassen te telen en verkopen," zegt Jessica Angell, CEO van Cabbige.

Brad McNamara, CEO van Freight Farms: "Cabbige staat voor prijsalgoritmen en bedrijfsbeheersoftware die krachtige hulpmiddelen zijn voor elke teler die zijn bedrijf wil optimaliseren. We zagen duidelijk dat de integratie hiervan in het Farmhand platform het beheren van bedrijfsactiviteiten, de productie, inventarisatie en prijsstelling gemakkelijker zal maken. Nu zullen onze Farmhand gebruikers volledige waardeoptimalisatie krijgen en zichtbaarheid van zaad tot verkoop."

Na de integratie van Cabbige's bedrijfstechnologie is Freight Farms van plan in 2018 een betaalde versie van Farmhand aan een breder telerspubliek aan te bieden. Bekijk voor meer informatie over de overname van Cabbige de blog van Freight Farms.

Voor meer informatie:
Natasha Fee
Freight Farms
Tel: +1 781 966 4145
Mob: +1 978 460 4449

Publicatiedatum: