Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vereenvoudiging Data Monitoring en registratie

Sercom en 30MHz gaan samenwerking aan

Sercom Regeltechniek, ontwikkelaar en producent van geavanceerde klimaatcomputers en 30MHz, ontwikkelaar en leverancier van een snel groeiend sensorplatform, gaan per direct samenwerken.



Agrarische ondernemers kunnen door de samenwerking het klimaatsysteem van Sercom uitbreiden met de draadloze sensoren van 30MHz sensoren. Het is ook mogelijk om de aanwezige Sercom sensoren uit te lezen via het dashboard van 30MHz, of de data uit 30MHz-sensoren te bekijken via SercoVision. Op die manier verzamelen gebruikers gegevens over hun gewassen op zowel macro- als microniveau.

Een combinatie van de systemen kan telers veel voordelen opleveren. Zo voorzien Sercom en 30MHz dat de samenvoeging van data tot een reductie in gewasverlies leidt, doordat er sneller ingespeeld kan worden op snelle klimaatveranderingen. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijkere controle en bespeling van dauwpunt, VPD en worteldruk. Ook zien de partijen mogelijkheden op het gebied van energiebezuiniging.

Voor meer informatie:
Sercom Regeltechniek
0252-416530
sales@sercom.nl
www.sercom.nl


30MHz
Moezelhavenweg 9
1043AM Amsterdam
+31 (0) 6 14551362
contact@30mhz.com
www.30mhz.com
Publicatiedatum: