Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zaadbedrijf ziet enorme groei bij minipaprika's

De minipaprikalijn 'Sweetie' van Tozer Seeds America heeft een enorme groei doorgemaakt en is door telers geprezen om de uniformiteit en grote oogsten. Daarnaast hebben de Sweetie paprikaatjes levendige kleuren, een goede open zaadholte, doen ze het goed in zowel de vollegrond als beschermde teelt en passen ze zich goed aan in verschillende teeltgebieden. Ze worden afzonderlijk verkocht en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: rood, oranje en geel.

Kraig Kuykendall, salesmanager van Tozer Seeds America: "Sinds de lancering van onze Sweetie-lijn hebben we door de toenemende acceptatie een grote groei gezien. We denken dat de groei door zal zetten en verwachten dat het naar onze andere paprika's overslaat, zoals onze hybride Fresno, Skinny Hot en Flamethrower-lijn."

Als een nicheveredelaar heeft Tozer hybriden geïntroduceerd met een betere houdbaarheid, oogst en vruchtkwaliteit. Tozer Seeds legt de nadruk op de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten met een uitstekende smaak en goede prestaties. Momenteel bieden ze een assortiment midi paprika's, snackpaprika's, kleurrijke habaneros, hybride Fresnos en zoete puntpaprika's. Binnenkort zullen er nieuwe interessante paprika's met interessante smaakprofielen worden geïntroduceerd.

Voor meer informatie
Kraig Kuykendall
Tozer Seeds America
Tel: (+1) 805-922-6300
Publicatiedatum: