Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carolien Wagenaar nieuwe programmamanager Seed Valley

Carolien Wagenaar (27) volgt Erwin Cardol op als programmamanager van Seed Valley. Zij werkt sinds 2014 in het programmabureau van Seed Valley, studeerde communicatiewetenschappen in Utrecht en groeide op in West-Friesland.



Carolien is inmiddels een goede bekende binnen de studentendoelgroep, heeft brede ervaring in het communicatievak en bouwde aan haar eigen netwerk in de bedrijfstak en regio. Zij is de drijvende kracht achter de onlangs gelanceerde arbeidsmarktcampagne van Seed Valley, de nieuwe website en diverse projecten met scholieren en studenten.

In de zomer van 2018 viert Seed Valley het 10-jarig bestaan met een estafette van evenementen. Ook staat er weer een aantal onderwijsprojecten op de rol: als vanouds is er dus veel te doen. Komende maand start het programmabureau met de werving van een creatieve, ondernemende projectmedewerker die het 'Seed Valley clubhuis' in Hoorn komt versterken.

Erwin Cardol zwaait halverwege zijn tiende jaar af. Bij de oprichting (september 2008) startte hij als 'kwartiermaker' met als opdracht om een activiteitenprogramma op te zetten en de samenwerking binnen het bedrijvencluster aan te jagen en uit te breiden. Vanaf 1 maart gaat hij aan de slag als directeur van Demokwekerij Westland in het World Horti Center (Naaldwijk). De link met het Seed Valley netwerk blijft: de Demokwekerij is een onderdeel van Proeftuin Zwaagdijk.

Voor meer informatie:
Seed Valley
www.seedvalley.nl
Publicatiedatum: