Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1e paal voor nieuwbouw Royal Brinkman Gameren

Op 22 januari 2018 werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de locatie van Royal Brinkman Gameren aan de Hendrikstraat 25a. Met de investering in de nieuwbouw toont Royal Brinkman dat lokale aanwezigheid in de regio Bommelerwaard belangrijk is voor de toekomst.


De eerste paal voor de nieuwbouw van het pand Royal Brinkman Gameren gaat de grond in, in aanwezigheid van het team van Royal Brinkman Gameren, directie Royal Brinkman, bouwbedrijf Zwammerdam en bouwkundig ingenieursbureau Ermstrang.

Royal Brinkman is sinds 1986 gevestigd aan de Hendrikstraat 25a in Gameren. De voormalige locatie voldeed niet meer aan de huidige eisen die er gesteld worden aan uitstraling, opslag en kantoorfaciliteiten.

De nieuwbouw vindt plaats op dezelfde locatie. De medewerkers zijn nu werkzaam vanuit een tijdelijk onderkomen in Zaltbommel. Bouwbedrijf Zwammerdam realiseert de nieuwbouw, de bouwcoördinatie gebeurt door Arie Ermstrang van Bouwkundig ingenieursbureau Ermstrang.



Het nieuwe pand omvat moderne kantoorfaciliteiten, een dockboard en een modern magazijn voor opslag en voorraadbeheer. De nieuwbouw voldoet aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan veiligheid en opslag van producten voor de glastuinbouw. Gert-Jan van Peer, financieel directeur: "We zijn voornemens om kwartaal vier van 2018 te verhuizen naar de nieuwe locatie Gameren, als alles volgens plan verloopt."

De glastuinbouw is onlosmakelijk verbonden aan de Bommelerwaard. De Bommelerwaard bevindt zich in de provincie Gelderland en omvat o.a. de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Royal Brinkman vindt deze tuinbouwregio belangrijk en wil er graag lokaal aanwezig zijn en blijven. Vanuit de locatie Gameren wordt naast de Bommelerwaard ook het gehele rivierengebied en Midden-Brabant logistiek voorzien van goederen.

Tuinbouwtoeleveringsbedrijf Royal Brinkman heeft 5 vestigingen in Nederland en 10 vestigingen in het buitenland, en is actief op het gebied van teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming en desinfectie, mechanisatie, verpakking en ontwerp, technische projecten en service artikelen.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: