Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe koelopleggers voor Paul Leegwater

Wezenberg Trailers heeft twee Krone polyester koelopleggers geleverd aan Paul Leegwater. Het familiebedrijf Paul Leegwater, waar inmiddels al de derde generatie aan het roer staat, is gevestigd in Noord-Scharwoude. Samen met zijn zoon Bart stuurt Paul Leegwater het bedrijf aan. Ze zijn gespecialiseerd in het verhandelen van vollegrondsgroenten. Daarnaast wordt er gehandeld in kasgroente en fruit.
De investering in de twee nieuwe Krone koelopleggers bij Wezenberg Trailers maakt onderdeel uit van de behoefte om de klant van aankoop tot levering een professionele dienst te kunnen leveren.

Met een klein team specialisten zoekt Paul Leegwater naar de beste producten voor de eindklant. De focus ligt op de verskwaliteit en door eigen geconditioneerd transport kan deze goed gemonitord worden. Dat maakt dat Paul Leegwater verder kan bouwen op een grote groep vaste klanten. Nog een voordeel is dat Leegwater door eigen transport de handel op tijd aflevert.



 



 
Publicatiedatum: