Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robbie Bloemendaal (Total Fresh) zoekt uitbreiding met mediterraan product

"AGF-schap in Roemenië steeds uitgebreider"

Tholen - Al sinds 2010 is Robbie Bloemendaal met Total Fresh actief in Roemenië. Het bedrijf importeert vanuit Boekarest het volledige AGF-pakket voor de lokale supermarktketens en richt zich daarnaast op de afzet van lokaal product. "Op de Roemeense markt blijven de supermarkten uitbreiden en het assortiment wordt steeds uitgebreider. Ready to eat producten zijn overal verkrijgbaar en alle soorten speciale tomaten en verpakkingen zijn verkrijgbaar."



"We willen dit jaar het assortiment uitbreiden en directe lijnen met sinaasappels en watermeloenen vanuit Griekenland en tomaten en andere groenten vanuit Spanje en Italië op te gaan zetten", vertelt Robbie. "Verder willen we ons oriënteren op de mogelijkheden om te kijken wat we vanuit Oekraïne kunnen opzetten, omdat dit land de laatste jaren veel in haar eigen teelt heeft geïnvesteerd."

Daarbij heeft ook de lokale, Roemeense productie de aandacht van de AGF-handelaar. "We zijn al in gesprek met appeltelers en we zullen dit jaar biologische blauwe bessen beschikbaar hebben voor de lokale markt en voor export", vertelt Robbie. Hij kijkt terug op een goed jaar in 2017, doordat de prijzen van de producten een stuk lager lagen dan het jaar ervoor. "Graag kom ik op de Fruit Logistica in contact met bedrijven die export naar Roemenië zoeken."

Voor meer informatie:
Robbie Bloemendaal
Total Fresh SRL
Tel. 0040747195800
R.bloemendaal@total-fresh.com