Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topterra Holland wordt Legro Mushroom Casing Solutions

Topterra is een onderdeel van de Legro, een familiebedrijf in groeimedia waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Waar Topterra zich uitsluitend richt op de productie en verkoop van dekaarde voor de mondiale champignonkweek, produceert Legro potgronden en substraten voor boomkwekerijen, zachtfruittelers en kwekers van jonge planten. 



"Ons doel bij Legro is om de komende jaren, zij aan zij met onze klanten, door te groeien. Die ambitie vraagt er om dat we als één bedrijf gaan werken en daarbij hoort dan ook een sterk merk met een eenduidige uitstraling, zowel nationaal als internationaal. Daarom verandert de bedrijfsnaam Topterra in Legro Mushroom Casing Solutions en wordt Topterra de productnaam", zegt Ted Buis van Legro.



Door als één bedrijf te gaan werken, wordt de interne kennis rondom grondstoffen beter ontsloten en ingezet voor de verbetering van producten. Daarbij biedt de integratie ook de mogelijkheid om grondstofpositie beter te borgen, efficiënter te gaan werken, synergie voordelen te behalen alsmede de markt optimaler te bedienen.

Voor meer informatie:
Legro Transport
Gerstdijk 5
5704 RG Helmond
T: 0492-592 292
Publicatiedatum: