Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw online en Engelstalig cursusaanbod bij HAS Hogeschool op het gebied van plantenfysiologie

Vanaf februari 2018 is er bij HAS Hogeschool een nieuw online en Engelstalig cursusaanbod op het gebied van plantenfysiologie. Cursisten van over de hele wereld kunnen daardoor deelnemen aan de opleiding die in het teken staat van het functioneren van planten en hoe ze reageren op veranderingen van omgevingsfactoren als licht, water en bodem.

"De trend is meer met minder. Wij vragen steeds meer van onze gewassen, meer opbrengst, hogere kwaliteit, tegen lagere input. Het hebben van voldoende kennis van het functioneren van de plant en dus van plantenfysiologie is essentieel voor een optimale teeltaansturing." In de opleiding Plantenfysiologie komen de verschillende aspecten van plantenfysiologie aan bod. Plantenfysiologie is opgezet voor iedereen die te maken heeft met de productie van planten. De online cursus geeft kennis en inzichten in de plantenfysiologie die nodig zijn om onderbouwde keuzes te maken in het optimaliseren van het teeltproces.

5 modules

De online cursus Plantenfysiologie bestaat uit 5 modules van elk 3 studiebelastingsuren. De modules zijn: fotosynthese, waterhuishouding, regulatie van groei en ontwikkeling, celdeling en erfelijke eigenschappen en bodem en bemesting.

Sociaal online leren met een praktische insteek
"De online cursussen bij HAS Hogeschool onderscheiden zich van standaard e-learning cursussen door de interactie met andere deelnemers en docenten. Cursisten kunnen op die manier overleggen en samenwerken terwijl docenten het geheel monitoren en bijsturen waar nodig. Zo leren cursisten niet alleen van het cursusmateriaal en de docenten, maar ook van elkaar." De insteek is praktisch en er wordt gebruikt gemaakt van verschillende werkvormen: van filmpjes en korte artikelen tot praktijkopdrachten.

Voor meer informatie:
HAS Hogeschool
www.has.nl

Publicatiedatum: