Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alltech Crop Science Dag brengt biostimulanten onder de aandacht van telers en boeren

Op 30 en 31 januari 2018 organiseert Alltech twee maal een Alltech Crop Science Dag om ondernemers uit groenten- en fruitteelt en de akkerbouw te informeren over bodemverbeteraars en plantversterkers.


Nicolas Body (European Technical Manager) komt uit Frankrijk om op de Crop Science Dag te spreken.

Biostimulanten
Alltech is al ruim 35 jaar bezig met onderzoek naar biostimulanten. Sinds 1994 zet de multinational producten op de markt die planten ondersteunen in groei en ontwikkeling. Daar gaat veel wetenschappelijk onderzoek aan vooraf. De producten die Alltech biedt kunnen worden toegepast op een breed spectrum van planten, zoals aardappelen, uien, suikerbieten, tomaten, paprika's, appels, peren - kortom alle andere soorten groenten en fruit die professioneel geteeld worden. Tijdens de bijeenkomsten in januari presenteert het bedrijf de werking van de biostimulanten die het biedt en de resultaten die hiermee worden geboekt - naar eigen zeggen 8%.



Goes en Biddinghuizen
Op dinsdag 30 januari vindt er een Alltech Crop Science Dag plaats in de Goederenloods in Goes. Telers en boeren uit het noorden van het land kunnen de presentaties op woensdag 31 januari in Dorhout Mees te Biddinghuizen bijwonen. Het programma is verdeeld in drie blokken, met informatie voor de akkerbouw, tuinbouw en fruitteelt.

Akkerbouw
Inloop vanaf 10.00 uur
Presentatie 10.30 - 12.00 uur

Glastuinbouw
Inloop vanaf 13.00 uur
Presentatie 13.30-15.00 uur

Fruitteelt
Inloop vanaf 15.30 uur
Presentatie 16.00-17.30 uur

Bij iedere presentatie is plaats voor 35 personen. Aanmelden kan bij dhr. Jacco Peene via tel. +31 (0)6 5770 2908 en/of email jpeene@alltechonfarm.com


Voor meer informatie:
Alltech Nederland
+31(0)88 234 2295
alltechnl@alltech.com
global.alltech.com/nederland