Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klimaatbeheersing belangrijke factor

"Het klimaat is een belangrijke factor die de individuele productietrend van verschillende producten beïnvloedt." Volgens het Italiaanse ESASEM worden de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten gehouden. Het bedrijf is momenteel bezig met een onderzoek dat zich toelegt op smaak en genetische resistentie. "Een belangrijke doelstelling voor ons onderzoek is om producten aan te bieden die geschikt zijn om de wisselende thermische omstandigheden te verdragen. Echter, in extreme situaties hebben alle levende organismen stress. Een aspect dat dit tot een minimum kan beperken is diversifiëren. Op deze manier hebben we meer garanties en gemoedsrust qua budget."

Qua financiën heeft ESASEM 2017 positief afgesloten. "Toch hebben sommige producten te lijden gehad onder problemen, maar er zijn er ook die de verwachtingen hebben overtroffen omdat de export is toegenomen," zegt een manager.



"De uitdaging is om er achter te komen hoe individuele producten op de juiste manier kunnen worden gepositioneerd zodat ze hun plek kunnen vinden in een vrij statische markt met reeds een breed assortiment.

ESASEM zal aanwezig zijn op Fruit Logistia 2018 in hall 1.1, stand a-14.



Zowel buitenlandse als Italiaanse klanten zijn van harte welkom bij de stand van ESASEM en er zullen verschillende medewerkers en agenten aanwezig zijn die uitleg geven over de rassenvoorstellen van het bedrijf.

Voor de beurs in Berlijn heeft ESASEM een nieuwe catalogus laten drukken. Dit jaar bestaat het bedrijf 30 jaar en de treffende slogan 'the seed of research' vat de bedrijfsmissie samen.



De producten die ESASEM op de markt brengt zijn 'made in Italy' en zijn optimaal van smaak en tegelijkertijd hebben ze een lange houdbaarheid. Dankzij de uitstekende teeltresultaten kan er op een duurzame manier variëteiten worden gekweekt die een genetische tolerantie voor ziekten hebben.



Voor meer informatie:
Esasem
via G.Marconi, 56
37052 Casaleone
Tel.: +39 (0)442 331600
Fax: +39 (0)442 330854
Email: info@esasem.com
Web: www.esasem.com
Publicatiedatum: