Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canada: True Leaf gaat nieuwe medische cannabiskwekerij bouwen

True Leaf is bezig met de afronding van de aankoop van vastgoed in Lumby, British Columbia, Canada, voor de voorgenomen bouw van een nieuwe cannabiskwekerij. Via dochteronderneming True Leaf Medicine werd op 22 december 2017 een aanbetaling gedaan van CAD 100.000 voor de beoogde 40 hectare. Vanaf die datum had True Leaf 30 dagen om de aankoop ter waarde van CAD 3,3 miljoen te voltooien.

De benodigde veiligheidsmachtiging en toestemming voor de bouw van de kwekerij, onder Health Canada's regelgeving ACMPR inzake medisch gebruik van cannabis, zijn al binnen. Eenmaal de eerste bouwfase de inspectie van Health Canada voorbij is en True Leaf een bevoegd producent wordt, verwacht het bedrijf jaarlijks 2500 kilo gedroogde cannabis te produceren.

Fase 1 van het project zal bestaan uit de bouw van een hydrocultuurfaciliteit(teelt op water) van ruim 1450 m2 en ruim 800 m2 voor onder andere kantoren, laboratorium en verpakkingsruimte, voorafgegaan door de sloop van een bestaand gebouw. True Leaf verwacht in de komende weken aan het werk te beginnen en de bouw tegen de zomer van 2018 te voltooien. De regering van Canada streeft naar legalisering van marihuana voor recreatieve doeleinden tegen juli 2018.

CEO Darcy Bomfort gaf aan dat True Leaf ook van plan is om "het beste talent en de beste technologie aan te trekken om hoogwaardige producten te produceren." Het bedrijf heeft de steun van de burgemeester van Lumby, Kevin Acton, en van de gemeenschap, en verwacht een belangrijke werkgever te worden in Lumby, een zwaar getroffen houtkapgemeenschap van 1700 mensen in het zuiden van British Columbia.

Voor meer informatie:
True Leaf
32 - 100 Kalamalka Lake Rd
Vernon, BC, V1T 9G1
1-778-475-5323
info@trueleaf.com
www.trueleaf.com
Publicatiedatum: