Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stefaan Vandaele nieuwe voorzitter van Growing Media Europe

Op 1 januari 2018 heeft voormalig vicevoorzitter Stefaan Vandaele officieel het voorzitterschap van Growing Media Europe overgenomen van Norbert Siebels, die deze functie neerlegde vanwege zijn aanstaande pensionering eind 2019.

"Als lid van de Raad van Bestuur, vicevoorzitter en later voorzitter van EPAGMA (de vereniging die voorloper was van Growing Media Europe), is Norbert Siebels vanaf 2004 een gezaghebbend persoon en sterke drijvende kracht geweest in het vertegenwoordigen van de belangen van de sector op Europees niveau." In zijn functie als voorzitter van Growing Media Europe was hij verantwoordelijk voor de overgang naar de nieuwe vereniging en de succesvolle start daarvan in 2016. "De leden van Growing Media Europe en voorheen EPAGMA hebben veel te danken aan Norbert Siebels vanwege zijn gepassioneerde toewijding, continue inzet en vooruitziende beslissingen, die van cruciaal belang waren voor het vrijmaken van de weg voor beide verenigingen," verklaart Stefaan Vandaele, die vorig jaar door de leden van de Raad van Bestuur unaniem werd gekozen als opvolger van Norbert Siebels.



Stefaan Vandaele is per 1 januari 2018 de nieuwe voorzitter van Growing Media Europe.

Stefaan Vandaele is Managing Director van Greenyard Horticulture, een van de bedrijven die Growing Media Europe mee heeft opgericht, en was vanaf 2005 actief betrokken bij de vereniging die voorloper was, de EPAGMA. Hij vat zijn visie voor Growing Media Europe samen en benadrukt: "Onze sector is niet alleen klaar voor de toekomst, maar is een sterke basis voor het creƫren van een duurzamere toekomst! Hogelijk innovatieve groeimediaproducten dragen bij aan een gezonde en duurzame voedselproductie, het terugdringen van klimaatverandering en groenere leefruimten. Om de duurzame ontwikkeling van onze sector te waarborgen en een constructieve dialoog te ontwikkelen, heeft Growing Media Europe de taak de gezichtspunten van onze leden bij elkaar te brengen en in Brussel op te treden als Europees focuspunt. Ik kijk ernaar uit mijn nieuwe verantwoordelijkheden als voorzitter op me te nemen en zaken in richtingen te sturen die goed zijn voor onze sector."

Voor meer informatie:
Greenyard
Strijbroek 10
2860 Sint-Katelijne-Waver (Belgiƫ)
t. +32 (0)15 32 42 00
f. +32 (0)15 32 42 01
info@greenyardfoods.com
greenyard.group

Publicatiedatum: