Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote overname in cannabisteelt VS

Liberty heeft een bindende overeenkomst getekend om alle bestaande aandelen van 242 Cannabis Canada over te nemen. De dochteronderneming van het bedrijf, 242 Cannabis, is akkoord gegaan met de aankoop van een stuk grond van 387 hectare in Gainesville, Florida.

Onder de overname valt 200.000 m2 aan state-of-art kassen, hoofdgebouwen, laboratoria voor weefselculturen en verwerkingsfaciliteiten. Het bedrijf wil de faciliteiten de komende maanden gaan moderniseren, waardoor Liberty de productiecapaciteit een jaar eerder dan verwacht kan uitbreiden. Hierdoor kunnen ze hopelijk voldoen aan de groeiende vraag naar cannabis in Florida. Het aantal patiënten dat medische cannabis krijgt, blijft toenemen. Tegen het eind van 2017 hadden ongeveer 64.000 zich geregistreerd bij de overheid, een groei van bijna 300% sinds 30 juni 2017.

Na de renovatie zal Liberty een van de leidende leveranciers van medische cannabis in Florida zijn met een verwachte jaarlijkse capaciteit van 12.000 kilo betaalbare medische cannabis van hoge kwaliteit. De faciliteiten van Liberty zullen onder inspectie staan van het ministerie van Gezondheid in Florida. 

"De overname van bijna 400 hectare laat zien dat Liberty patiënten de beste cannabis wil leveren om aan hun medische behoeften te kunnen voldoen," zegt George Scorsis, directeur van Liberty. "Onze moderne faciliteiten zullen uitgerust worden met de nieuwste lichttechnologie en procesautomatisering." 

Tot de renovatie voltooid is, zal Liberty vanuit hun bestaande faciliteit, ook in Gainsville, blijven opereren. Sinds de overname van de bestaande faciliteit heeft Liberty al meerdere verbeteringen doorgevoerd. De verwachting is dat begin 2018 de capaciteit tot 24.000 m² uitgebreid zal zijn. 

Voor meer informatie:
Liberty Health Sciences
14810 NW 94th Ave.
Alachua, Florida
32615
info@libertyhealthsciences.com
libertyhealthsciences.com
Publicatiedatum: