Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vierde fase van 27 hectare

Rusland: Agrokultura breidt verder uit

De Russische kasgroentenkwekerij Agrokultura gaat verder uitbreiden. Dit jaar wordt er een hightech kas van 27 hectare gebouwd in de regio rond Moskou. Het Nederlandse bedrijf Agrotech Didam B.V. heeft een contract getekend om de kas te leveren. De bouw- en constructiepartner van Agrotech Didam B.V. bij dit project is PCF Greenhouse Technologies LTD uit Moskou. 



Voor Agrotech Didam B.V. is dit het vierde contract bij de Agrokultura. Eerder hebben zij in 2015 een kas van 10 hectare gebouwd, in 2016 een kas van 12 hectare en een van 21 hectare in 2017. Deze nieuwe 27 hectare grote hightech komkommer/tomaten kas is volledig uitgerust. Het bevat een kwekerij van 2 hectare met een eb- en vloedvloer en een verwarmingssysteem voor de jonge planten, een energiebesparingssysteem, assimilatiebelichting, vernevelingssysteem en een geavanceerde verwarming met de Delta T van 46 graden Celsius (+ 18C ° - 28C °). 



Ook is het project uitgerust met een irrigatiesysteem met hangende goten, Ultra violet en een Priva Connext computer voor klimaat, CO2, water en andere geavanceerde controlesystemen.

De 27 hectare grote kas zal geleverd worden door Agrotech Didam B.V. De fundering en watervoorziening zijn al klaar en de bouwmaterialen voor de kas voor jonge planten zijn ook al geleverd.



Het transport van de 25 hectare grote tomaten- en komkommerkas wordt de komende weken in gang gezet. De gecomputeriseerde systemen voor verwarming, CO2, irrigatie en andere installatiesystemen voor de kas zijn in bestelling en zijn in productie.

Net als bij de vorige projecten heeft Agrotech Didam B.V. de volledige leiding over het project. 

Voor meer informatie:
Agrotech Didam BV
Lichtenhorststraat 1
6942 GS Didam
The Netherlands
Phone +31 ( 0 ) 316 227889
Fax +31 ( 0 ) 316 226125



Publicatiedatum: