Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitsland: Dit zijn de foodtrends van 2018

49 foodbloggers gaven in een enquête hun mening over de foodtrends van vandaag en morgen en welke producten niet meer weg te denken zijn uit hun keuken. Volgens de enquête, die aan het einde van 2017 gehouden werd door het food pr-bureau 'kommunikation.pur' uit München, speelt het onderwerp bewustzijn een grote rol. Weer meer naar het lichaam luisteren en eten wat smaakt, luidt de aanbeveling van de foodbloggers voor 2018.

Nog voor kwaliteit, lokaliteit en certificering staan smaak en seizoensproducten op de eerste plaats. Naast regionale Duitse groenten en fruit (zoals aardappelen, bloemkool, koolrabi, pompoen) staan oerwortelen, Pak Choi, kweeperen, spruiten, zoete aardappelen, gember en jackfruit in de belangstelling.

Publicatiedatum: