Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"„Niemand is perfect"

Netto maakt aan het begin van het jaar weer plaats voor 'kromme' groenten en fruit

In het kader van haar 'Keiner ist perfekt'-initiatief ('Niemand is perfect') biedt de discounter van 2 tot en met 6 januari 2018 opnieuw in heel Duitsland Duitse klasse 2 appelen en wortelen in haar filialen aan.

Krom, scheef en met kleine schoonheidsfoutjes
Tijdens de actieweek biedt Netto de perfect imperfecte wortelen en appelen uit Duitse teelt nu opnieuw aan het grote publiek aan – en dat niet alleen door prominente plaatsen in de schappen, maar ook met voordelige actieprijzen voor de kwalitatief hoogwaardige producten: zo kost een 2 kg zak appelen een week lang 2,79 euro en een 1 kg zak wortelen 0,59 euro – en dat in alle meer dan 4.170 Netto-filialen in Duitsland.

"Met ons 'Keiner ist perfekt'-initiatief lopen we voor op onze concurrenten. We zijn blij dat deze actie jaar na jaar ook door onze klanten goed wordt ontvangen", aldus Stefanie Adler van Netto. Met de acties die afhankelijk van de beschikbaarheid en Duitse oogstsituatie plaatsvinden, vraagt Netto haar klanten reeds sinds 2013 regelmatig om aandacht voor het onderwerp levensmiddelwaardering. Bovendien versterkt Netto met dit engagement haar jarenlange partnerschappen met telers uit Duitsland.
Publicatiedatum: