Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

China: PE- en F-clean combinatie voor project van 3,9 ha

In de Chinese Anshun-regio wordt momenteel een kasproject van 3,9 hectare gebouwd voor een jaarronde teelt in vier segmenten: sla, aardbeien, groenten en jonge planten. Voor optimale klimaatbeheersing en energieverbruik worden er voor het project verschillende nieuwe snufjes ingezet, inclusief een gecombineerde dekking PE-folie en F-Clean.In 2016 gaf de Israëlische kassenbouwer Azrom al duidelijk aan dat ze geloven dat F-Clean de beste kasdekking biedt. Boyan Dulitz van Azrom zegt dat het een hoge lichttransparantie geeft, in combinatie met energiebesparing en flexibiliteit, en milieubehoud "want het kan 20-30 jaar meegaan zonder vervanging en zonder aan efficiëntie te verliezen." Daarom brengen ze deze oplossing naar hun klanten wereldwijd.

Azrom bouwt momenteel het kasproject van 3,9 hectare in de regio Anshun in de buurt van Guiyang. Het project is verdeeld in vier segmenten: Een kwekerij, een faciliteit voor de teelt van sla op water, een voor aardbeien en een hekwerk voor de groententeelt, zowel in de vollegrond als in growbags.

Azrom marketingmanager Zvi Porat legt uit waarom het project twee soorten kasdekking hanteert: "We geloven sterk in de kwaliteit van de F-CLEAN als dakbedekking voor de kas, maar begrijpen dat klanten moeite hebben om voor een duurdere dekking te kiezen dan de PE. Daarom hebben we deze gedeelde dekking aanbevolen. We zijn ervan overtuigd dat dit het vertrouwen van de klant om de innovatieve dekking te proberen verhoogt waardoor ze het voor de volgende fasen van het project gemakkelijker zullen overwegen."


Voor meer informatie: 
Azrom Greenhouses
zviki@azrom.com
www.azrom.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018