Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hydropothecary kondigt uitbreidingsplannen aan

Hydropothecary, teler van medicinale marihuana uit Quebec, heeft plannen bekend gemaakt voor de uitbreiding van de productiecapaciteit tot 108.000 kg gedroogde cannabis per jaar. Dankzij deze uitbreiding zal Hydropothecary een van de grootste cannabisproducenten van Canada worden.

Het bedrijf is zeer verheugd om te mogen melden dat het ruim 31 hectare aan land heeft aangeschaft, direct naast hun huidige locatie van 23 hectare in Gatineau, Quebec. Hier zal Hydropothecary een kas van ruim 9 hectare bouwen, waardoor de capaciteit van het bedrijf uitgebreid wordt tot 108.000 kg aan gedroogde cannabis per jaar.


De Voorwinden ploeg in zijn element

Het totale areaal van Hydropothecary zal hierdoor 12 hectare aan hoogstaande teeltruimte en laboratoria, met ruimte tot uitbreiding. De uitbreiding van de productiecapaciteit is naar verwachting afgerond in december 2018. "Hydropothecary neemt moedige stappen voorwaarts om de leiding te nemen in de Canadese cannabis-industrie. Met onze uitbreiding begeven wij ons in industriƫle agrinomica, robot technologie, volledig geautomatiseerde systemen, en de cannabis plant als een THC bioreactor. Wanneer recreatief gebruik voor volwassenen gelegaliseerd wordt, zal Hydropothecary daar klaar voor zijn." aldus Sebastien St-Louis, CEO en medeoprichter.


Een beetje sneeuw heeft nog nooit iemand tegengehouden

De kosten voor deze uitbreiding, naar verwachting $80 miljoen, zullen worden gefinancierd met eigen huidige financiƫle middelen. Hij voegt daarbij toe dat de bouw van de huidige uitbreiding, de 2,3 hectare tuinbouwkas, verloopt volgens budget en volgens planning. Wanneer beide uitbreidingen gereed zijn, zullen er naar verwachting ruim 300 mensen werkzaam zijn voor het bedrijf.


Oud en nieuw naast elkaar. Aan de rechterkant zijn de contouren van de nieuwe kas al duidelijk zichtbaar.

Bekijk de video van de uitbreiding hier:



Hoogtepunten: December 12, 2017
  • Hydropothecary verhoogt productie-capaciteit om zodoende een van de grootste gelicensieerde producenten van medicinale cannabis in Canada te worden
  • De uitbreiding zal de productie-capaciteit vergroten tot 108.000 kg gedroogde cannabis per jaar
  • Naar verwachting is de uitbreiding gereed in december 2018

Inspectie van de voortgang van de bouw



Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. +31(0)10 266 32 70
Fax +31(0)10 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com
Publicatiedatum: