Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: Nieuw kasmodel in Hainan

Het moderne landbouwdemonstratiepark van Hainan dat in 2015 is opgestart, is het grootste en meest complete landbouwpark in China. Het heeft een oppervlakte van meer dan 7 hectare en een investeringsfonds van meer dan $4,6 miljoen. Het project bestaat vooral uit de bouw van kassen en bijbehorende apparatuur en de teelt richt zich op paprika's, tomaten, komkommers, aubergines, watermeloenen en andere groenten en fruit.



Dit project is ontworpen en gebouwd door Beijing Kingpeng International Hi-tech Corporation. Kingpeng Group heeft hiervoor een nieuw ontwerp dakraam gebruikt waardoor er een groot ventilatievak ontstaat wanneer de ramen open zijn. Bij gesloten ramen heeft dit ontwerp ook een sterke windbestendigheid en verder een automatisch beheersysteem, automatische elektrostatische poedercoating oppervlaktebehandeling en een aluminium as. Na afronding in mei 2016 overleefde het in oktober de sterkste tyfoon in Hainan, met windsnelheden tot 45 m/s.



Het kasmateriaal werd grotendeels in China geproduceerd waarbij een deel van de apparatuur uit Nederland is geïmporteerd. Het is nu de grootste enkele kas in China. Volgens Jessie Zhang, regionale verkoopmanager bij Kingpeng, heeft het een grote invloed op zowel de lokale landbouw als de glastuinbouwsector in heel China. 



Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Hitech Corporation
www.chinakingpeng.com
Publicatiedatum: