Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special Jaaroverzicht 16-28 februari

Oude bekenden en nieuwe gezichten

Reünie oud-collega's Minnaar
Ruim vijftien jaar geleden werd de Westlandse AGF-exporteur Minnaar aan The Greenery verkocht. Op initiatief van Anton Rutten vond op vrijdag 17 februari van dit jaar een reünie plaats bij tomatenkwekerij CombiVliet in Maasdijk. Dat de teamgeest nog altijd volop aanwezig was, bleek wel uit de opkomst van zo'n 80 voormalige collega's, waarvan er veel nog in de AGF-sector actief zijn.



Afscheid Hans van Es
Jarenlang zette Hans van Es, directeur DPA, zich met veel passie in voor de groenten- en fruitsector. In februari nam hij afscheid van de sector. Daarmee is een periode aangebroken waarin hij meer tijd kan gaan besteden aan zijn grote hobby's: geschiedenis en reizen. Van Es wordt opgevolgd door Richard Schouten, sinds vorig jaar werkzaam voor zowel GroentenFruit Huis als DPA. 


Hans van Es en Richard Schouten

Sjaak Bakker nieuwe directeur HortiMaX
Sjaak Bakker (47 jaar) wordt de nieuwe algemeen directeur van HortiMaX. Hij neemt afscheid als commercieel directeur van Flier Systems uit Barendrecht.



Meer nieuwe banen
De Banenmarkt, die MVO Westland op 23 februari organiseerde met 10 werkgevers en honderden vacatures, leverde meer dan 70 matches op. 



Publicatiedatum: