Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Pouchfiller binnen AGF in opmars

Op dit moment is de pouch een echte trend binnen de foodwereld op het gebied van verpakkingen. Deze handzame verpakking heeft een uitvouwbare bodem en kan daardoor, wanneer gevuld, rechtop staan in de schappen van de supermarkt.
Middels een handgreep bovenin de verpakking is de deze eenvoudig dragen. Onder de handgreep is eventueel ook een "zip" sluiting mogelijk wat het hersluiten van de verpakking mogelijk maakt.De pouch speelt in op de behoefte om producten perfect te presenteren en om versproducten ook echt vers te houden. De pouches zijn vooral in trek voor vulling van o.a. snoep, noten, zaden of koffiebonen. Daarnaast zien we ook pouches gevuld met allerlei gesneden of ongesneden AGF producten in opmars komen.

Het vullen van deze pouches kan een lastige en uitdagende klus zijn en is veelal nog een kwestie van handwerk. Om het vullen te vereenvoudigen, heeft Manter een geautomatiseerde oplossing ontwikkeld: de Pouchfiller. Deze is begin dit jaar gepresenteerd tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. De Pouchfiller zorgt ervoor dat de pouch automatisch uit een magazijn wordt gehaald om vervolgens onder de vulopening terecht te komen. Onderweg is er dan ook nog de ruimte om een etiket te plakken.De gevulde pouch wordt naar een ondersteuningsband getransporteerd, zodat de bovenzijde dicht gedrukt of geseald kan worden. De Pouchfiller van Manter wordt momenteel getest in de praktijk en Manter verwacht dat de eerste definitieve productversies begin 2018 leverbaar zullen zijn.
Voor meer informatie:
SARCO Packaging
Rondgang 21
5311 PB GAMEREN
T: +31 (0)418 562553
F: +31 (0)418 561338
info@sarcopackaging.com
www.sarcopackaging.com
www.verpakkingsidee.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


De trend is zichtbaar en idd lastig om te verpakken, veel handwerk.

Maar kijkende naar jullie video zijn jullie wellicht vergeten dat het om appels gaat, in plaats van bijvoorbeeld uien/aardappelen.

Als wij appelen op een soortgelijke manier behandelen krijgen wij te maken met te veel afkeuringen doormiddel van ''deuken''.


oplettende , kijker - 2017/12/04 13:42:44.000© GroentenNieuws.nl 2018