Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"China: "Hogedruk natriumlampen kunnen helpen bij diversificatie"

"Teelt is nauw verbonden met licht. Wanneer er niet genoeg licht is, bijvoorbeeld vanwege geografische beperkingen, kan kunstlicht een oplossing zijn. Onze hogedruk natriumlampen kunnen aan de behoeften van de klant voldoen voor diversificatie," volgens Dong Meng van Ushio Trade in Shanghai.


Een bloemenkas met hogedruk natriumlampen

"Onze hogedruk natriumlampen zijn al erg populair op de Europese en Noord-Amerikaanse markten en worden in het buitenland alleen maar geprezen. Hogedruk natriumlampen hebben enkele unieke kenmerken in vergelijking met LED-licht. Deze lampen zijn het meest effectief bij 1000 of 750 watt, terwijl LED-lampen werken met 500 of 1000 watt. Dit zijn hoge voltages, waardoor het lastig is oververhitting tegen te gaan."


Hogedruk natriumlampen


Hogedruk natriumlampen

"We hebben ons al voorbereid op de verkoop van onze hogedruk natriumlampen op de Chinese markt. We hoeven nu alleen te weten wat de behoeften van onze klanten of potentiƫle verkooppartners zijn om met leveren te beginnen. Om aan de verschillende behoeften van verschillende klanten te voldoen, bieden we, naast ons gestandaardiseerde aanbod, lichtoplossingen op maat op basis van de gewassen van de klant en de ligging van zijn velden, en geven persoonlijk advies over verlichtingsafstand en -tijd."


Een kas met hogedruk natriumlampen

Het hoofdkantoor van Ushio Trade is in Japan gevestigd met filialen in Shanghai en Shenzhen. Het bedrijf produceert al jaren halfgeleiders en lampen voor onder andere medische behandelingen en de landbouw en is ondertussen toonaangevend geworden in de sector. 


Hogedruk fluorescentie natriumlampen

"Technologie ligt aan de basis voor ontwikkelingen in verlichting. Wij werken nauw samen met Japanse scholen, sectordeskundigen en Chinese landbouwhoogleraren. Samen bevorderen we technologisch onderzoek en ontwikkeling."


De spectrumlengte en intensiteit van hogedruk natriumlampen

"Naast apparatuur leveren we ook andere diensten. We hebben bijvoorbeeld eigen tuinbouwdeskundigen die advies kunnen geven over investeringen, inspecties en productie. Behalve hogedruk natriumlampen brengen we ook andere landbouwproducten op de Chinese markt, zoals containerproductie en LED-lampen."

Wan Lili
Ushio Trade (Shanghai) Co., Ltd.
Telefoon: +86 136 3266 4012
Publicatiedatum: