Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Internationale landbouwbeurs UzAgroExpo 2017

"Oezbeekse markt gaat open voor buitenlandse bedrijven"

Na een goede start op de markt in Kazachstan kijkt handels- en adviesbedrijf Prime HortiSolutions LLP weer verder. "De glastuinbouw in Oezbekistan biedt mogelijkheden voor ons hele kaspakket," volgens de Nederlandse aandeelhouder.

Oezbekistan
Het bedrijf Prime HortiSolutions werd in 2015 vanuit Nederland opgericht. Na twee succesvolle jaren, gericht op de glastuinbouw in Kazachstan en lokaal bekend te zijn worden als PHS, werkt het bedrijf nu aan uitbreiding in Oezbekistan.



UzAgroExpo
PHS nam vorige week deel aan de 13e Internationale Landbouwbeurs UzAgroExpo 2017 in Tasjkent. Het management vertelt ons meer over de Oezbeekse markt: "Sinds eind 2016 is er een nieuwe president in Oezbekistan en deze meneer Mirziyoyev opent de markt voor buitenlandse bedrijven. We blijven natuurlijk actief in Kazachstan, omdat dit onze belangrijkste markt is, maar we voorzien groei en mogelijkheden in de Oezbeekse glastuinbouw. Momenteel doen de meeste telers aan vollegrondsteelt en als ze een kas hebben, is het een eenvoudige. De komende jaren ligt de nadruk op modernisering van de sector - en dat is precies waar we kunnen helpen."



Prime HortiSolutions is voor Kazachstan een (exclusieve) distributeur van vele Europese merken en kan een breed assortiment leveren, waaronder kokosgruisproducten (Dutch Plantin), steenwolproducten (Cultilene), hoogwaardige meststoffen (Haifa), kasschermen (Mardenkro) en tuinbouwverbruiksgoederen (Horticoop) en vele andere zaken. "Ons doel is om ook in Oezbekistan een van de toonaangevende leveranciers te worden met een totaalpakket voor kassen. Van kassenbouw, substraten en meststoffen tot zaden."

Neem voor meer informatie en vragen contact op met:

Prime HortiSolutions LLP
Almaty, Kazakhstan
Hans Op het Veld
Tel.: +7 775 371 80 71
E-mail: phs.hansnl@gmail.com

Dinara Askarova
Tel.: +7 701 783 79 15
E-mail: phs.dinara@gmail.com

Publicatiedatum: