Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joan Hanegraaf (Oerlemans) wint ondernemersprijs

Joan Hanegraaf heeft op 23 november de BizAwards Altena gewonnen in de categorie ondernemer van het jaar. Door zijn inzet is Oerlemans Packaging uitgegroeid tot een bedrijf met 6 dochterondernemingen. In 2007 heeft Joan Hanegraaf samen met zijn vrouw Rita middels een management buy out het bedrijf overgenomen en met het gehele team de omzet in 10 jaar tijd weten te verdrievoudigen.



Met deze award heeft Joan een exposurepakket gewonnen van € 4200,-. Joan Hanegraaf gaat het dubbele bedrag (€ 8400) ter beschikking stellen aan lokale goede doelen/initiatieven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics kunnen de medewerkers hun stem uitbrengen op de ingediende goede doelen.

BizAwards Altena
Tijdens de BizAwards werden twee Ondernemersprijzen uitgereikt. Eén voor gevestigd ondernemerschap en één voor jong, aanstormend talent. De prijs voor jong aanstormend talent is gewonnen door Ralph Vermeulen & John van Boxel van Eqa Projects. Met deze BizAwards wordt ondernemerschap zichtbaar gemaakt in een regio vol markante ondernemers. De organisatie wil creatieve en inventieve ondernemers waarderen en verbinden, op weg naar één gemeente Altena. De kartrekkers van dit event zijn: Peter Vos, Piet Hartman, Nicole Roubos, Cor Spek en Henri Verhagen. Zie ook www.bizawardsaltena.nl

Voor meer informatie:
Oerlemans Plastics
Kleibergsestraat 4
4265 GB Genderen
Tel +31-416-358100
Fax +31-416-352590
info@oerlemansplastics.nl
www.oerlemansplastics.nl
Publicatiedatum: