Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Polen: Green Factory Logistics verdubbelt magazijnruimte

Green Factory Logistics heeft de huur van 1.800 m2 aan magazijnruimte verlengd in het Silesian Logistic Center in Sosnowiec. Tegelijkertijd heeft de logistieke operator een overeenkomst getekend met Biurem Inwestycji Kapitałowych om het gehuurde oppervlak te vergroten met nog eens 2.700 m2 om in totaal uit te komen op 4.500 m2.

Green Factory Logistics houdt zich bezig met een breed scala aan logistieke activiteiten, waaronder binnenlands vrachtwagentransport, bulktransport, warehousing en aanverwante diensten. Het Silezische logistieke centrum in Sosnowiec is het grootste investeringsproject van Biurem Inwestycji Kapitałowych. De faciliteiten zijn uitgerust met de modernste opslag- en veiligheidsvoorzieningen. Het centrum wordt momenteel uitgebreid. De nieuwe hal 'nummer 5' zal 11.500 m2 beslaan. Biurem Inwestycji Kapitałowych heeft ook toestemming om een tweede hal te bouwen met een oppervlakte van 13.500 m2, waarvan de bouw gepland is voor 2018.

Bron: propertynews.pl
Publicatiedatum: