Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse teler Little Leaf Farms breidt uit

Half 2016 is duurzaam ondernemer Paul Sellew begonnen met de bouw van een groentenkas om aan de lokale vraag naar verse groenten te kunnen voldoen in de Boston omgeving (Massachusetts). In de laatste 1,5 jaar is de productie van Little Leaf Farms fors gegroeid en om deze reden heeft Sellew besloten uit te breiden. De bouw van de 1 hectare kas is van start gegaan en begin volgend jaar zal deze worden afgerond. Evenals in de bestaande kas zullen de 'leafy greens' in het nieuwe gedeelte belicht worden door de LED-armaturen van Oreon.



Het unieke waterkoelingsaspect is de belangrijkste reden voor Sellew's beslissing voor LED. "De Oreon Grow Light 2.1 zorgt voor een grote mate van flexibiliteit en een langere belichtingsperiode gedurende het jaar met een minimaal energieverbruik. De LED-armaturen hebben goede prestaties geleverd en we zijn erg blij met de resultaten," aldus Sellew.



De volledige water- en elektriciteitsinstallatie wordt geleverd door PB Techniek, Sellew's jarenlange installatiepartner.

Voor meer informatie:
Lemnis Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
T: +31 30 760 0660
E: info@lemnis-oreon.com
www.lemnis-oreon.com
Publicatiedatum: