Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westland krijgt eigen kerstliedje

Het concert 'Westland in liedjes' van Maghen Hilgersum zal op 11 november en 12 november nogmaals ten gehore worden gebracht. Maghen: "Het was een groot succes in september. We speelden twee maal voor een uitverkochte zaal. Dat verdient navolging." Sebastiaan Philippa zal Maghen begeleiden aan de vleugel. Aart van den Berg, die alle liedjes geschreven heeft, belooft een nieuw liedje te schrijven. "Over kerst, ja, dat ben ik van plan, tenslotte is het bijna december, dus een vroege kerstsfeer is wel op zijn plaats. Er is nog geen echt Westlands liedje over kerst, dus dat wordt tijd."



De liedjes gaan over een veelheid van onderwerpen: vroeger, later, de kust, tuinderszoontjes, de veiling, oorlog, bijnamen, familie, liefde, mannen, kindermishandeling, geboorte, dementie en de Westlandse taal. Ook zal zij het - in het Westland bekende - lied van Nico Meijer zingen: 'Van wie ben jij er een?'
Het Historisch Archief Westland heeft voor beelden gezorgd ter ondersteuning van de liedjes en teksten.

Westland in liedjes is een productie van Theater in Feite. Op 11 november (20.00 uur) en 12 november (14.00 uur) vinden de nieuwe serie concerten plaats, opnieuw in het theater van Fata Morgana te Monster, Choorstraat 99 te Monster.

U kunt kaarten bestellen (€ 15,- inclusief een consumptie) bij Nico Meijer: 06-30125205. Of mail naar nico@fata-monster.nl
Publicatiedatum: