Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klanten Groenteman met Ster Rob Verschoor verdienen een cadeau

Tholen - Afgelopen zaterdag stond hij op het podium te stralen om zijn ster in ontvangst te nemen. Traiteur en groenteman Rob Verschoor verdiende deze in het Groenteman met Ster 2017 traject. Maar het is dankzij mijn klanten dat ik hier sta, vertelt hij. Vooraf wist hij niet zeker of hij een ster zou verdienen maar voor alle zekerheid had hij al een klantenactie besproken met huisleverancier Veiling Zaltbommel.



Commissionair

Nu de ster binnen is, krijgt iedere klant zoals beloofd een gratis bakje aardbeien cadeau, goedgekeurd door veilingcommissionair Arie den Dekker. Samen met Jan Willem Tolhoek van de veiling kwamen zij de aardbeien persoonlijk in de winkel afleveren. De actie valt in de smaak. "Superlekker, ik kom volgende week weer", reageert een klant op Facebook die een gratis doosje aardbeien meekreeg. De klanten hebben meegeleefd tijdens het traject en Rob kreeg deze week vele warme felicitaties. Via de aardbeienactie kan hij nu iets terugdoen voor zijn klanten. "Dank u wel. Dankzij u zijn wij een sterrenzaak!" staat er op de doosjes.



Michelin

Tijdens het Groenteman met Ster traject werd de onderneming van Verschoor beoordeeld op management, financiën, hygiëne, winkeluitstraling, klantbeoordelingen en kwamen mystery shoppers en specialisten op bezoek, vertelt Rob. "Het voelt als een Michelinster voor groentemannen."
Natuurlijk is er ook lof voor alle medewerkers, familie en relaties. "Samen werken we dagelijks aan de allerbeste versproducten voor onze klanten. Ik ben blij dat ik omgeven ben door zulke fijne mensen die mij de mogelijkheid geven om mijn bedrijf verder te laten groeien", aldus Rob.

Voor meer informatie:
Rob Verschoor Traiteur & AGF
Dillenburgplein 10
Ridderkerk
FB VerschoorTraiteurAgf
T: 0180 413 318
info@robverschoor.nl

Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en Omstreken
Jan Willem Tolhoek
T: 0418 579 401
j.tolhoek@veilingzaltbommel.nl
www.veilingzaltbommel.nl