Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rondetafelgesprekken tijdens Expoalimentaria

Tijdens deze editie van Expoalimentaria was er ook een moment voor het zakelijke ronde tafel-platform PeruNatura. Dit is het nationale platform voor de bevordering van de belangrijkste nationale voedingsmiddelen. Victor Sarabia Molina van PromPeru legt uit dat dit platform het mogelijk maakte om buitenlandse bezoekers de belangrijkste aspecten te tonen van wat Peru in de voedingssector aanbiedt, waaronder functioneel voedsel en eigen producten die over de hele wereld worden geƫxporteerd. Ongeveer 40 kopers hebben deelgenomen aan deze ronde tafels.



Het platform PeruNatura werd in samenwerking met Expoalimentaria opgezet, om de diversiteit van het voedselaanbod te verbeteren en ervoor te zorgen dat buitenlandse bezoekers meer inzicht krijgen in wat de Peruaanse voedingsindustrie te bieden heeft.



"Een ander bijzonder evenement tijdens deze expo was de lancering van het Super Foods Peru-merk; de eerste 100 Peruaanse licentiehouders konden zo de beste producten tonen uit de sector vers en verwerkt voedsel, uit zowel de agrarische als de visserijbranche."



Expoalimentaria 2017 had opnieuw meer dan 20.000 m2 aan tentoonstellingsruimte voor de lokale exposanten, maar ook voor deelnemers uit Noord-Amerika, Aziƫ en Europa.

Voor meer informatie:
www.expoalimentariaperu.com
Publicatiedatum: